Inspiration: Självledarskap

Hej!

Er kurskamrat Towe här. Jag har kastat in mig i inspirationdelen ”Inre Liv” för den här veckan. Den inspiration jag vill ge är vikten av självledarskap. Förmågan att lära sig leda sig själv genom en inre övertygelse och förståelse tror jag är viktigt i de flesta delarna av livet för att man ska nå dit man vill. Här vill jag rekommendera coaching som en metod. Att bli coachad eller att coacha sig själv. Just nu använder jag mig personligen medvetet av tre coacher för att nå mina mål; En vän till mig som gått en coachingkurs som coachar mig, en annan coach genom Selfmade (kolla in selfmade.nu med  kostnadsfri coaching) och mig själv. Att bli coachad öppnar upp för nya möjligheter som finns där men som man kanske är blind för och coachen  pushar en att ta nästa steg som man själv kanske har svårt att ta av en eller annan anledning.

Jag har själv i våras genomfört en certifierad coachingutbildning där jag under två månader hade två klienter som jag coachade mot deras egna uppställda mål. Även fastän det var första gången jag coachade så uttryckte klienterna att de var mycket nöjda med coachingen och att de kunde se tydliga resultat, den ena gick ner 12 kg och den andra hittade b.la. tydligare sina värden och struktur i sitt företag och kunde därmed arbeta lättare mot sina mål. Jag märkte också att jag själv efter denna coachingkurs blev bättre i mitt självledarskap.

Jag skulle därför härmed vilja erbjuda er, att bli coachade av mig över Skype. Jag har inte tidigare prövat Skype-coaching, men jag har hört att det ofta fungerar förvånadsvärt bra.

Vad du blir coachad i, bestämmer du själv och målet måste inte vara tydligt när vi startar coachingen. Det kan vara alltifrån ett problem, en utmaning, en frågeställning eller likande. Coachingen jag gör garanterar jag att du kommer att se tydliga resultat av om du tar den på allvar och gör att du blir bättre på ditt eget självledarskap. Jag rekommenderar att vi åtminstone planerar att genomföra 6 stycken coachingtillfällen eftersom en mer genomarbetad process ska ha chans att genomföras. Varje tillfälle innebär en timme förutom den första som är lite längre.

Om detta låter intressant så kan du kontakta mig genom min mail towe.gustavsson@gmail.com så kan vi diskutera vidare.

 

2 thoughts on “Inspiration: Självledarskap

  1. Pingback: 19 nov: Ledarskap – reflekterande praktik & värderingar » Samhällsentreprenör - Steg 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.